Hem Tennis Väskor Yonex Racketbag x9 Black/Blue 2023

Yonex Racketbag x9 Black/Blue 2023

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 195 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Tennisväska från Yonex

Yonex Racketbag x9 Black Blue är en högkvalitativ tennisväska med plats för upp till 9 tennisracket som är utformad för att möta behoven hos professionella och seriösa tennisspelare. Med sin eleganta svartblå design och funktionella funktioner är denna racketväska ett utmärkt val för spelare som kräver både stil och prestanda. En av de mest imponerande funktionerna i denna racketväska är dess stora kapacitet. Med plats för upp till nio racketar kan spelare bekvämt transportera hela sin racketkollektion tillsammans med andra tillbehör som bollar, handdukar och vattenflaskor. Det stora huvudfacket kan även rymma kläder och skor, vilket gör det enklare att packa allt man behöver för en heldag på tennishallen.
Färg:
Svart, Blå
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Yonex Racketbag x9 Black/Blue 2023
Tillfälligt slut
BAG222139S
Butikslager Solna
Yonex Racketbag x9 Black/Blue 2023
I lager
BAG222139S

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.