Hem Badminton Skor Yonex SHB 37 Wide Men Navy/Yellow 2023

Yonex SHB 37 Wide Men Navy/Yellow 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Prisvärd badmintonsko med lite bredare passform.

Sköna badmintonskor till ett bra pris med hög komfort och stabilitet. Vidare har skorna Yonex välkända dämpningssystem Power Cushion i hela sulan för att ge spelaren de allra bästa förutsättningarna för bästa spelupplevelse. För att hålla ner vikten på denna sko har Yonex utvecklat som med en ovansida med teknologin Double Russel Mesh som är av ett ultralätt material som har god andningsförmåga. Utöver teknologin Double Russel Mesh har Yonex utvecklat skons ovansida med teknologin Durable Skin Light bidrar till ökad stabilitet i det snabba spelet. Toe Assist Shape kallas teknologin minskar trycket på stortån och erbjuder förbättrat stöd i mitten av foten samt hälen för en mer stabil passform. Energiförlusten minskar, vilket gör det möjligt för snabbare fotarbete och spel. Hexagrip Sole är en sula som ger ett stabilt grepp, då hexagripmönstret ger 3% bättre grepp samt väger 20% mindre än andra sulor. Yonex Round Sole ger ett snabbt och smidigt fotarbete tack vare dess rundade design.
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Blå

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.