Tennisracket - Bäst i test 2024

Vi har hundratals tennisracket-modeller i vårt sortiment och vi har efter noggrannt analyserande
kommit fram till våra absoluta favoriter. Testvinnarna har ingen rangordning utan delar på priset
som bäst i test. Testet är inte genomfört vid ett enskilt tillfälle utan bygger på många olika
testtillfällen samt flera olika spelare och spelarnivåer.

Testvinnare - för nybörjare och motionär 

Head Speed MP

Ett fint tennisracket från Head som blivit väldigt populär bland våra kunder, då denna har en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Det nya Head speed racket är utvecklad med den banbrytande Auxentic teknologin, Auxentic 2.0. för att ge dig en oöverträffad spelkänsla, vilket gör den till det perfekta valet för avancerade spelare eller duktiga motionärer.

Babolat Pure Drive

En storsäljare från Babolat där det är relativt unikt att denna tennisracket passar såväl dig som är ny inom sporten till mycket duktiga tävlingsspelare. Denna tennisracket tycker vi passar bäst till baslinjespelaren som gillar fart i sitt spel, gärna med en del toppspin. Kontrollen blir lite lidande men det är som sagt ändå ett lättspelat tennisracket.

Wilson Shift 99 V1

Fin tennisracket från populära Wilson. Det här tennisracket är det optimala racket som passar för en bred målgrupp, från engagerade amatörspelare till de avancerade och professionella spelarna, som strävar efter ett mångsidigt tennisracket. Shift 99 V1 är utrustat med en nyskapande strängningskonfiguration, vilket resulterar i en exakt balanserad kombination av kontrollerad kraft och imponerande spin.

Wilson Clash 100

Revolutionerande när den kom för något år sedan, lågt s.k. RA-värde men ändå vridstyvt tennisracket. Fin tennisracket med bred målgrupp och vi tycker att framförallt motionärer har mycket att hämta med denna tennisracket även om vissa tävlingsspelare också verkligen gillar den.

Testvinnare - för tävlingsspelare och avancerad motionär 

Head Speed Pro 2024

Här finner du en mycket fin tennisracket som också är en storsäljare hos oss och som är rekomemenderad av världsspelaren Jannik Sinner. Även om också fungerar för motionärer överlag tycker vi den kommer mest till sin rätt om du spelat en del tennis och har en fin bollträff. Den är utvecklad för att ge dig en oöverträffad spelkänsla och erbjuder samtidigt en perfekt balans mellan kraft och kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för avancerade spelare eller duktiga motionärer.

Head Radical MP 2023

För dig som har spelat en hel del tennis och söker lite mer kontroll och spelkänsla i din tennisracket kan med fördel titta på Radical MP. Här får du göra lite mer fart själv i bollen men när du väl gör det så svarar den riktigt fint och du får full kontroll över ditt spel.

Wilson Pro Staff 97 V14

En storsäljare som nu är inne på 14:e generationen. Legenden Roger Federer spelade länge med pro staff serien och har nu varit med och tagit fram denna tennisracket, trots att han har avslutat sin fina karriär. Denna racketmodell gillar vi skarpt och den passar dig som verkligen kan generera fart själv i bollen och prioriterar att racketen ger dig de verktyg som behövs för kontroll, spelkänsla och kontroll.

 

Wilson Blade 98 16x19 V9 2024

Om du letar efter ett högkvalitativt tennisracket som kan hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå, är Wilson Blade 98 V9 ett utmärkt val. Blade 98 är en lite mer kontrollinriktad tennisracket från start som ger dig en fantastiskt fin bollträff. Med dess högkvalitativa material och fantastiska balans ger den dig möjlighet att spela med ökad precision, hastighet och kontroll. En modell vi på Racketspecialisten.se gillar skarpt och är en testvinnare i vårt bäst i test tennisracket.

Yonex Ezone 98 Aqua Night Black 2024

En toppracket från Yonex, vi tycker den ger en riktigt fin fart i spelet samtidigt som den ger kontroll i spelet. Ezone-serien från Yonex är riktar sig främst för spelaren som söker kraft och aggressivitet i sitt spel och föredrar att tidigt avgöra poänger med overklig styrka och kraft men samtidigt är Ezone ett fantastiskt bekvämt tennisracket att spela. En toppracket med som vi på Racketspecialisten.se tycker är en testvinnare för duktiga spelare. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.