NYA HETA PADEL- OCH TENNISSKOR FRÅN ASICS

Nu har vi äntligen fått in höstens nyheter från Asics. Vissa modeller är uppdaterade med nya teknologier medan andra har fått en ny fräsch färgsättning. Asics har länge varit ett populärt märke hos våra kunder men även bland oss i personalen på Racketspecialisten.  

Eftersom vi vill att du ska få bästa möjliga chans att utöva din racketsport med kvalitetsprodukter har vi ordnat fram ett brett sortiment.

Oavsett om du är elitspelare eller motionär så kommer du att finna en modell som ger dig bästa förutsättningar att prestera på banan. 

ASICS PADELSKOR

Här hittar du padelskor från Asics av hög kvalitet och skön komfort.

Asics har länge varit en ledande aktör på att producera löparskor, tennisskor och indoorskor. Nu har man dessutom valt att lägga en stor kraft på att bli bästa aktören inom padel och satsar stenhårt på att ta fram padelskor som ska passa alltifrån elitspelaren till motionärerna.

Vår recension av deras senaste padelskor hoppas vi gör det lättare för dig som kund att hitta rätt padelsko utifrån din spelstil. 

Gör ditt val av nya padelskor från Asics här nedanför redan idag!

ASICS TENNISSKOR

Här hittar du tennisskor från Asics av hög kvalitet och skön komfort. 

För att kunna leverera på din bästa nivå ute på tennisbanan gäller det att ha tennisskor som bidrar till att du enkelt kan röra dig över banan. Välj mellan flera olika modeller och prisklasser.

Vår recension av deras senaste tennissko hoppas vi gör det lättare för dig som kund att hitta rätt tennissko utifrån din spelstil. 

Gör ditt val av nya tennisskor från Asics här nedanför redan idag!

 

Svårt att välja vilka TENNISskor som passar dig?

Nedanför finner du en beskrivning av vilka skor som passar olika spelstilar och vad är ute efter när du väljer skor.

Med hjälp av Asics har man delat in det i tre olika speltyper där vi har Baseline (GEL-RESOLUTION 8) för den som trivs längst bak på banan med tunga slag, All-Court (SOLUTION SPEED FF 2) för dig som söker ett lätt och flexibel sko att använda äver hela banan och till slut Best of both (COURT FF) som är den optimala tennisskon enligt Asics och också världsettan Novak Djokovic val av tennissko.

 

BASELINE passar perfekt för dig som rör dig längs bak sida till sida, slår hårda slag från baslinjen och är ute efter stabilitet och komfort i skon. Ett tryggt skoval på tennisbanan helt enkelt. Ett exempel på en baselinesko är GEL-Resolution 8. 

 

ALL-COURT passar dig som alltid rör dig över tennisbanan och efter serve rör sig mot nätet. Denna sko passar dig som är ute efter en flexibel och uthållig sko. Ett exempel på all-courtsko är Solution Speed FF 2.

 

BEST OF BOTH är för dig som är på baslinjen, komfortabel med att attackera nätet. Utöver det vill du ha en kombination mellan stabilitet/snabbhet och flexibilitet/uthållighet. Enda skomodellen som ingår i ''best of both'' är Court FF 2.

SPANA IN FLER NYHETER