Nu har vi äntligen fått in höstens nyheter från ASICS. Vissa modeller är uppdaterade med nya teknologier medan andra har fått en ny fräsch färgsättning. ASICS har länge varit ett populärt märke hos våra kunder men även bland oss i personalen på Racketspecialisten.  

Eftersom vi vill att du ska få bästa möjliga chans att utöva din racketsport med kvalitetsprodukter har vi ordnat fram ett brett sortiment.

Oavsett om du är elitspelare eller motionär så kommer du att finna en modell som ger dig bästa förutsättningar att prestera på banan.

Vilken typ av skor passar dig? 

För dig med ett defensivt spelsätt och som huvudsakligen rör dig i sidled, sida till sida långt bak på planen. Skor med fokus på stöd och stabilitet för snabba riktningsförändringar. Exempel på skor som ingår i control-serien är Gel-resolution 8 padel, Gel-challenger 13 padel, Gel-padel pro 5

För dig med ett offensivt och attackerande spelsätt och som rör dig över stora delar av planen. Skor som är lätta och smidiga för att du snabbt ska kunna röra dig över planen. Exempel på skor som ingår i speed-serien är Solution Swift FF Padel och Padel Lima.

ASICS padelskor

Här hittar du padelskor från ASICS av hög kvalitet och skön komfort.

ASICS har länge varit en ledande aktör på att producera löparskor, tennisskor och indoorskor. Nu har man dessutom valt att lägga en stor kraft på att bli bästa aktören inom padel och satsar stenhårt på att ta fram padelskor som ska passa alltifrån elitspelaren till motionärerna. Nytt för i år är padelsulan som är anpassad för alla typer av padelplaner.  

Vår presentation av deras senaste padelskor hoppas vi gör det lättare för dig som kund att hitta rätt padelsko utifrån din spelstil. 

Gör ditt val av nya padelskor från ASICS här nedanför redan idag!

Nya heta padelskor från ASICS

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.