Här hittar du tennisskor från ASICS av hög kvalitet och skön komfort. 

För att kunna leverera på din bästa nivå ute på tennisbanan gäller det att ha tennisskor som bidrar till att du enkelt kan röra dig över banan. Välj mellan flera olika modeller och prisklasser.

Vår recension av deras senaste tennissko hoppas vi gör det lättare för dig som kund att hitta rätt tennissko utifrån din spelstil. 

Gör ditt val av nya tennisskor från ASICS här nedanför redan idag!

Vilken modell passar din spelstil? 

BASELINE passar perfekt för dig som rör dig längs bak sida till sida, slår hårda slag från baslinjen och är ute efter stabilitet och komfort i skon. Ett tryggt skoval på tennisbanan helt enkelt. Ett exempel på en baselinesko är GEL-Resolution 8.  

ALL-COURT passar dig som alltid rör dig över tennisbanan och efter serve rör sig mot nätet. Denna sko passar dig som är ute efter en flexibel och uthållig sko. Ett exempel på all-courtsko är Solution Speed FF 2.

BEST OF BOTH är för dig som är på baslinjen, komfortabel med att attackera nätet. Utöver det vill du ha en kombination mellan stabilitet/snabbhet och flexibilitet/uthållighet. Enda skomodellen som ingår i ''best of both'' är Court FF 2.

Nya heta tennisskor från ASICS

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.