babolat

Specialist inom racketsport sedan 1875

Babolat grundades år 1875 i Lyon, Frankrike, utav Pierre Babolat. Det gör att Babolat är världens äldsta företag som specialiserat sig på racketsport. Företaget startade med att tillverka senor till tennIs och idag så utvecklar man racketinnovationer inom flera olika sporter som tennis, padel, badminton med mera. Babolat har bland annat levererat sin kända VS-sena till ingen mindre än Björn Borg.

Att Babolat är erfarna när det gäller tennis är ingen hemlighet men inom padel är man också en aktör som varit med i över 20 år numera och ständigt tar utvecklingen framåt. Idag spelar en av världens absolut bästa padelspelare Juan Lebron med Babolat vilket är ett fint kvitto på att företaget levererar högklassiga produkter.

 

PADELsortiment

Babolat har ett stort utbud av padelprodukter med padelracketar, padelskor och alla tillbehör som behövs för att lyckas ute på padelbanan.

Dessutom sponsrar man några av de största stjärnorna på World Padel Tour där Juan Lebron kanske är padelspelare som sticker ut mest och är den abdsolut största stjärnan.

Är du osäker på vilket racket som passar dig? Se i så fall vår recension utav Babolats Viper-serie med padelracketar eller läs mer om produkterna på vår hemsida. Nedanför hittar du knappar och urval av produkter från Babolats padelsortiment. 

 

BABOLAT PADELRACKET

baBOLAT PADELSKOR

Babolat padelväskor/Bollar/tillbehör

tennissortiment

Babolat har ett stort utbud av tennisutrustning med tennisracketar, tennisskor och alla tillbehör som behövs för att lyckas ute på tennisbanan.

Genom åren har Babolats produkter varit en bidragande faktor för världsstjärnors triumfer och spelare som till exempel Rafael Nadal är i princip synonym med Babolat Tennis.

Med välkänd racketserier som Babolat Pure Aero, Pure Drive, Pure Strike och ännu fler har man cementerat en plats med tennisracketar hos alla målgrupper. 

I videon kan du få höra mer om vad vi på Racketspecialisten tycker om Babolat Pure Drive-serien.

BABOLAT TENNISRACKETAR

Babolat tennisskor

BABOLAT TENNISVÄSKOR

Padelväskor

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.