HEAD SPEED LEDGEND

En legendarisk nyhet för legendariska spelare – HEAD LEGEND är här!

Änligen kommer nyheterna Head Speed MP Legend 2024 och Head Speed Pro Legend 2024! Två special designade racketar framtagna som för att hylla Novak Djokovic, som är en av de största tennisspelarna genom tiderna!

Det som utmärker sig med Legend racketarna är deras eleganta och stilrena design med genomskinlig kolfiber längst upp på racket och en modern klarlacks finish längst ner på racket som glänser i svart lack.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN SPEED & PRO?

De nya Legend racketarna är två nya tillägg i den populära speed-serien och har samma prestanda och teknologier som de föregående racketarna Head speed MP och Head Speed Pro.

Det som skiljer sig emellan de två populära racketarna i speed-serien är att Head Speed Legend MP är aningen lättare till vikten jämfört med Head Speed Pro som kan ses som ett lite mer svårhanterat och avancerat racket i jämförelse med Speed MP.

HEAD SPEED MP LEGEND

Head Speed MP 2024 är utrustad med den senaste uppdateringen av den banbrytande Auxentic teknologin, Auxentic 2.0. En funktion som finns i den inre konstruktionen på racketarna som anpassar sig efter varje bollträff och bidrar till mer explosivitet i slaget och även en skönare känsla. 

Head Speed Legend MP är utvecklad för att ge dig en oöverträffad spelkänsla och erbjuder samtidigt en perfekt balans mellan kraft och kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för avancerade spelare eller duktiga motionärer.

HEAD SPEED PRO LEGEND

Head Speed Pro Legend däremot är ett racket som är mer anpassat för spelare som sträcker sig i spannet mellan duktiga motionärer och spelare som är lite mer avancerade i sitt spel. Då detta rack är en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

Denna tennisracket har en 5mm lägre balans än tidigare modeller, vilket ger ökad manövrerbarhet och mer kontrollerad kraft. Detta gör det möjligt för spelare att utföra snabba och precisa slag, vilket är avgörande i högintensiva matcher.

Den ursprungliga Speed Pro modellen är en av den bästsäljande racketarna i Head Speed-serien. Och som om det inte vore nog så är även Speed Pro-modellen rekomenderad av väldsspelaren – Jannik Sinner, som just nu spelar med Head Speed Pro som har samma teknologi som den nya Head Speed Pro Legend. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.