Nyheter padel 2024

Här finner du riktigt heta padelracketar för 2024. Vi har allt du behöver för ditt padelspel, oavsett nivå och speltyp.

Hos oss hittar du padelracket från varumärken som
Adidas, Bullpadel, Babolat, Head, Siux, Tretorn och Nox.

Head

Head lanserar en helt ny serie racketar - Head Extreme! Serien präglas av fartfyllda racketar som ger bra power. Gillar du att ta nät och slå aggressiva och hårda slag som avgör poängen kommer du absolut gilla nåt av racketarna i Extreme-serien.

Bullpadel

Bullpadel lanserar nya uppdaterade versioner av sina mest populära racketserier. Bullpadel är ett spansk padelmärke som slagit sig in på den svenska padelmarknaden med storm och är ett av de största varumärkena. Bullpadel kommer ursprungligen från Madrid i Spanien och har en stolt tradition av att skapa padelracket av högsta kvalitet.

Nox

Nox är ett spanskt padelmärke och erbjuder marknaden produkter med genomgående hög kvalitet. Visste du att de världsstjärnor som spelar med Nox använder helt omodifierade padelracketar? De använder alltså padelracket med exakt samma specifikationer som vi konsumenter kan köpa.

Babolat

Juan Lebróns nya racketval för året är äntligen här med ny och fräsch design och färgsättning på den stora fravoriten Babolat Viper Technical Juan Lebrón. Detta racket är det ultimata för dig som spelar en offensiv padel. Detta padelracket levererar med sin design en otroligt explosiv fart som låter spelaren dominera banan med tunga overhead-slag.

Adidas

Adidas nya racketar för 2024. Missa inte nyheterna Adidas Cross it, Adidas Adipower eller Adidas Metalbone, tre spännande serier med flera racketnyheter. Adidas är ett tyskt företag som är ett av världens största varumärken och tillverkar produkter till nästan alla sporter.

Tretorn

Tretorn som länge levererat riktigt fina tennis och padel-bollar har nu också lanserat en serie racketar. Den nya serien innehåller mångsidiga padelracketar från Tretorn för allround-spelaren så väl som racketar för den något mer offensiva och avancerade padelspelaren.

Siux

Det spanska varumärket Siux är ett renodlat padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack i Spanien i absolut högsta kvalitet. Sedan 2012 har Siux tillverkat förstklassiga padelracketar och flertalet världsspelare har haft Siuxs padelracket som sitt förstahandsval på World Padel Tour.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.