Nyheter padel 2023

Nu har vi fyllt på med riktigt heta nyheter från flera padelmärken och massor av nya modeller. Vi har allt du behöver för ditt padelspel, oavsett nivå och speltyp.

Hos oss hittar du padelracket från varumärken som
Adidas, Bullpadel, Babolat, Head, Stiga, Starvie, Nox, RS, Oxdog, Wilson, Varlion m.fl.

 

Siux 2023

Det spanska varumärket Siux är ett renodlat padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack i Spanien i absolut högsta kvalitet. Sedan 2012 har Siux tillverkat förstklassiga padelracketar och flertalet världsspelare har haft Siuxs padelracket som sitt förstahandsval på World Padel Tour.

Varlion 2023

Varlion är ett argentinskt padelmärke som kommer ifrån Buenos Aires och startades 1993. Det första padelracket kom redan 1995 och designades av Felix Regalia som är grundare till Varlion. Varlions nya modeller för 2023 präglas av deras airflow-system som minskar luftmotståndet. 

Babolat Veron & Viper 2023

Babolat har lanserat tre nya modeller, Technical, Air & Counter i serierna Viper & Veron. Viper-serien är riktad mot den lite vassare padelspelaren som söker styva kolfiber-racketar med den adaptiva EVA X kärnan. Veron å andra sidan riktar sig mot en bredare målgrupp tack vare en mjukare slagyta som består utav både glasfiber och kolfiber.

Bullpadel 2023

Bullpadel lanserar nya uppdaterade versioner av sina mest populära racketserier. Bullpadel är ett spansk padelmärke som slagit sig in på den svenska padelmarknaden med storm och är ett av de största varumärkena. Bullpadel kommer ursprungligen från Madrid i Spanien och har en stolt tradition av att skapa padelracket av högsta kvalitet.

Wilson Bela V2

Wilson Bela Pro V2 är en påkostad och uppdaterad variant utav storsäljande Bela Pro där Wilson tillsammans med "Bela" har tagit fram ett ännu bättre och snyggare padelracket.

Nox 2023

Nox är ett spanskt padelmärke och erbjuder marknaden produkter med genomgående hög kvalitet. Visste du att de världsstjärnor som spelar med Nox använder helt omodifierade padelracketar? De använder alltså padelracket med exakt samma specifikationer som vi konsumenter kan köpa.

Adidas 2023

Adidas nya racketar för 2023. Utöver uppdaterade serier finns även helt nya modeller, t.ex Adidas Adipower Multiweight. Adidas är ett tyskt företag som är ett av världens största varumärken och tillverkar produkter till nästan alla sporter.

Babolat Viper Juan Lebrón 2023

Head Speed 2023

Head har lanserat en ny serie padelracketar vid namn Speed. Namnet är hämtat från deras serie tennisracketar som bland annat Novak Djokovic spelar med. Padelserien präglas av både mellanbalanserade och topptunga racketar vilket hjälper till att generera just fart.

Cabra 2023

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.