STIGA PADEL

SVENSK KVALITÉT & DESIGN 

Stiga har tillsammans med det svenska padellandslagets
förbundskapten Daniel Dios Zetterlind tagit fram en helt
ny serie padelracket.

I den första kollektionen med padelracket hittar du tre olika
modeller om går under namnen Stiga Ace, Stiga Art och
Stiga Arc. Det är tre stycken padelracket av högsta kvalitét
och inriktar sig till spelaren som vill ha ett välproducerat
padelracket.

Vi på Racketspecialisten tycker att detta är en spännande
satsning och är imponerade av de tre första modellerna! 

 

 

STIGA ACE

 

Stiga Ace är ett snabbt, stabilt och kraftfullt padelracket som passar en aggressiv spelstil. Racketen har en hård träffyta som passar både entusiastiska motionärer och erfarna tävlingsspelare som är ute efter explosivitet och fart i bollträffen. ACE är ett handgjort padelracket med ett ytskikt på hela 24 000 kolfibertrådar (24K), desto fler trådar, desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.
Diamond Touch teknologin samspelar med den svarta EVA-kärnan och skapar en större sweetspot, detta ger spelaren en bra balans mellan fart, känsla och kontroll.

Kombinationen av racketens runda form, låga balanspunkt samt 24K ytskickt gör Stiga Ace till ett lättspelat racket som passar motionärer och tävlingsspelare.

 

STIGA ART

 

Stiga Art är ett padelracket med rund form och låg balans som passar de flesta spelare som är ute efter ett bra allroundracket. Racket har en stor sweetspot som gör att även träffar längre ut mot ramen ger dig en bra fart och känsla i slaget.

Då ytskiktet har 3000 kolfibertrådar (3K) får du en fin, välbalanserad spelkänsla med hög fart utan att förlora kontrollen. Den runda formen och låga balansen i kombination med rackets stora sweetspot ger dig ett bra kontrollracket som passar de flesta motionärerna.

 

STIGA ARC

 

Stiga Arc är ett lättspelat padelracket med rund form och låg balans, ett allround racket som passar motionärer och nybörjare som vill utveckla sitt spel. Det här racket erbjuder spelaren en mix av kontroll och fart i bollträffen.

Den stora sweetspoten gör Stiga Arc till ett lättspelat och förlåtande racket, ett perfekt val för spelaren som söker ett lättspelat allroundracket.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.