STINAA.J

THE WORLD'S FIRST ORTHOPEDIC RACKET SHOE

Racketsporter betraktas som en av de mest omtyckta och effektiva formerna av träning och tävling världen över. Trots detta är de också bland de sporter som löper högst risk för belastningsskador.

De intensiva rörelserna och kraftansträngningarna inom racketsporter resulterar ofta i skadade och inflammerade hälsenor, benhinneinflammation samt smärtor i knän, höfter och rygg. Dessutom engagerar sig många i racketsporter på en avancerad nivå genom hela livet. När kroppen åldras, ökar dess känslighet och risken för att uppleva smärta som kan vara svår att bli av med. Ungefär 30% av dessa skador kan härledas till felaktiga skor eller utrustning.

Behovet av ortopediska racketskor är omfattande. Tack vare Stinaa.J's banbrytande teknologi med avancerade ortopediska inlägg, presenterar vi nu One racket – Världens första ortopediska racketsko.

Med vårt ortopediska inlägg 5-bar system som grund har Stinaa-J:s ortopediska team konstruerat One racket inifrån och ut. Varje beslut har noggrant fattats med ett ortopediskt perspektiv för att skapa den optimala skon för att förebygga och behandla smärta samt skador i fot, knä, höft och rygg.

One racket är den ultimata skon för både inomhus- och utomhusracketsporter samt aktiviteter som innebandy och styrketräning. Den ortopediska tekniken inne i skon samverkar med en extra lång stabilitetsbrygga, Stinaa.J – Motion – Control i mellansulan, som effektivt styr hälens och framfotens rörelser. Det u-formade svarta TPU-stödet runt hälen erbjuder maximal stabilitet och håller foten i ett neutralt läge under de koncentriska och excentriska rörelser som förekommer under dessa sportaktiviteter.

Film med Niklas från Racketspecialisten och Peter från Stinaa.J

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.