SideSpin

SideSpin Logo
År 1994 startade Emilio Forcher padelmärket SideSpin och har genom åren spelats med utav världsspelare som bland annat Fernando Belasteguín, Pablo Lima & Miguel Lamperti. Idag har SideSpin ett modernt sortiment och utvecklat sina padelracketar för att passa en stor mängd spelare. Med SideSpin hittar alla padelspelare ett padelracket för sin nivå.

SideSpin är ett argentinskt varumärke som tillverkar padelprodukter och i huvudsak padelracketar. Sedan starten av varumärket 1994 har flertalet världsspelare haft SideSpin som sitt naturliga val av padelracketar. Några av de allra största namnen som har spelat med padelrack från SideSpin är Fernando Belasteguín, Pablo Lima och Miguel Lamperti. Idag har SideSpin ett brett sortiment av nyutvecklade padelracketar och padelväskor som passar den stora massan av spelare. Alla padelspelare oavsett nivå och spelstil kan hitta sitt favoritracket ur SideSpins sortiment av padelracketar.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.