Hem Padel Racket Adidas Adipower CTRL 3.2 2023

Adidas Adipower CTRL 3.2 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Adidas bäst sålda racket i toppsegmentet.

Adipower CTRL är ett av Adidas storsäljande padelracket i toppsegmentet. Nu släpps det i 2023 års modell med snygg uppdaterad design. Adipower CTRL 3.2 passar allt från kräsna nybörjare och motionärer till tävlingsspelare som prioriterar kontroll före fart. Detta är en uppdaterad variant av tidigare populära Adipower CTRL 3.1, skillnaden är den nya designen. Adipower CTRL 3.2 är ett fantastiskt toppracket från Adidas som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med kontroll men även helt okej fart. Racketen har en stor sweetspot tack vare dess runda form vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. I slagytan av detta padelracket har Adidas valt att använda sig utav den styva kolfibermaterialet som kallas Carbon Aluminized 15K. Detta ger spelaren fin access till mycket kraft i slagen med hög fart i de offensiva spelet. Kärnan EVA High Memory är en styvare kärna som har en snabb och effektiv energiåterhämtning, som ger spelaren tillgång till mycket fart och känsla i sitt spel utan att förlora mycket kontroll i det pressade spelet. På träffytan av detta padelracket har man applicerat en ruggad yta som ger dig mer bett i bollen och därmed mer spin och effekt i ditt spel. Precis som alla modeller från Adidas har handtaget ett handledsnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Ett kontrollracket för den kräsna padelspelaren som endast nöjer sig med det absolut bästa.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.