Hem Padel Racket Adidas Adipower CTRL 3.3 2024

Adidas Adipower CTRL 3.3 2024

I lager. Leverans 1-3 dagar. Fri frakt Säker betalning
2 995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Beskrivning

Adipower serien är tillbaka, redo för ett nytt år och nya utmaningar, här presenterar vi Adipower CTRL 3.3

Adipower CTRL är inte bara ett padelracket – det är en kraftfull förlängning av din spelstil och en nyckel till överlägsen kontroll och spelkänsla på banan. Det är inte förvånande att detta racket är en favorit bland entusiaster och professionella spelare, och det är känt för att leverera en exceptionell kombination av hantering och precision. Det här racketet är särskilt utformat för dig som kräver mer av din utrustning. Dual Exoskeleton, en avancerad teknologi inbäddad i racketets konstruktion, stärker kärnan och ger en stabil grund för varje slag. Power Embossed Ridge, en innovativ ribba av kolfiber i ramen, förbättrar racketets styvhet och ger extra kraft till ditt spel. Varje detalj är noggrant uttänkt för att ge dig den ultimata spelupplevelsen. Adipower CTRL utnyttjar kraften hos 3K kolfiber och Eva Soft Performance, vilket resulterar i en perfekt balans mellan komfort och kraft. Det är inte bara ett racket, det är din partner på banan som låter dig utforska gränserna för ditt spel. Spin Blade Mold med dess karakteristiska grovhet ger inte bara optimal bollträff utan ger också den extra spin du behöver för att överraska dina motståndare. Oavsett om du är en kräsen nybörjare, motionär eller en tävlingsspelare som prioriterar kontroll över fart, är Adipower CTRL det perfekta valet. Denna uppdaterade variant av den populära Adipower CTRL 3.2 tar din padelupplevelse till nya höjder och ger dig verktygen för att dominera på banan. Med Adipower CTRL tar du kommandot och förvandlar varje poäng till en fröjd. Teknologier: Soft Performance: Adidas mjukaste kärna för en för armen skonsam bollträff, bekväm spelupplevelse & hjälp med farten på bekostnad av tidsresponsiviteten. Dual Exoskeleton: Dubbel insättning av 100% kolfiberränder inom strukturen som förstärker kärnan och ramen på padelracket. Carbon Fiber 3K: 3K kolfiber för kraft, flexibilitet och hållbarhet. Power Embossed Ridge: Yttre ribba på kolfiberkompositramen ger ökad styvhet och hållbarhet åt strukturen. Spin Blade: Strukturerad träffyta som hjälper till att förbättra känslan av kontroll och ökar mängden spinn som kan ges till bollen. 3M Protector Tape: Lätt och hållbar 3M-klisterfilm som skyddar ditt racket i alla spelsituationer. Skräddarsydd för adipower-seriens modeller.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Adipower CTRL 3.3 2024
Tillfälligt slut
AD1CA2
Butikslager Solna
Adidas Adipower CTRL 3.3 2024
Tillfälligt slut
AD1CA2

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.