Hem Padel Racket Adidas Adipower Junior 3.2 2023

Adidas Adipower Junior 3.2

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket för juniorer 8-12 år.

Adipower Junior 3.2 som väger 310-330 gram är det perfekta valet för de lite yngre som vill spela padel. Ett jämnbalanserat racket som är lättspelat med för junioren perfekt fördelning mellan fart och kontroll. Adipower Junior är ett rack som får junioren att känna sig som en vinnare då det inte endast är en snygg design utan även ett racket späckat med teknologier som gynnar Juniorens spel och därmed dess utveckling. Nya Aipower Junior har en glasfiberyta och dess gummikärna EVA Soft Performance med en låg densitet kan junioren njuta av ett fantastiskt bollutslag och att på ett enklare sätt generera kraft i sina slag. Adipower Junior besitter teknologin Exoskeleton, en struktur med kolfiber ribbor i rackets hjärta, denna teknologi ökar stelheten för en mer konsekvent och bekväm bollträff och påverkan. Hålen i racket följer ett böjt mönster specifikt utformat för att underlätta skruvade bollar.
Vikt:
310-330 g
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
8-12 år
Webblager
Adidas Adipower Junior 3.2
Tillfälligt slut
RK4CA0
Butikslager Solna
Adidas Adipower Junior 3.2
Tillfälligt slut
RK4CA0

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.