Hem Padel Racket Adidas Adipower Master LTD 2022

Adidas Adipower Master LTD 2022

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
4 195 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Limiterad upplaga i otroligt läcker design!

Detta padelracket är en limiterad upplaga i en otroligt snygg och stilren framtagen till Master-turneringen på WPT i Marbella. Adipower Master Limited Edition 2022 släpps i en begränsad upplaga som vi kommer få in få antal. Adipower Master Limited Edition 2022 är ett riktigt bra padelracket från Adidas som passar damer eller herrar som trivs med ett lite lättare padelracket. Adipower Master Limited Edition 2022 är ett snyggt padelracket i ny läcker design från Adidas med den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med kontroll. Racketen erbjuder även bra fart i smash med en mjuk kärna samt en slagyta i påkostat starkt kolfiber. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Precis som alla modeller från Adidas har handtaget ett handledsnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Adipower Master Limited Edition 2022 har ett kolfiberytskikt som består av kolfiberlaminat gjorda av 24K, vilket innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 24000 kolfibertrådar per cm². Träffyta: 24K Kolfiber Ram: Kolfiber Kärna: Soft Eva
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Adipower Master LTD 2022
Tillfälligt slut
RK1CD2
Butikslager Solna
Adidas Adipower Master LTD 2022
Tillfälligt slut
RK1CD2

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.