Hem Padel Racket Adidas Adipower Multiweight CTRL 2023

Adidas Adipower Multiweight CTRL 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
4 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Modifiera detta toppracket från Adidas utefter dina önskemål med de avtagbara vikterna.

Adipower CTRL är Adidas bäst sålda racket i toppsegmentet. Här kommer denna modell i en helt ny variant där du som spelare enkelt kan modifiera ditt padelracket utefter dina önskemål vad gäller vikt och balans Adipower Multiweight CTRL (Alex Ruiz's racketval), är ett toppracket från Adidas som passar allt från kräsna nybörjare och motionärer till tävlingsspelare som prioriterar kontroll före fart. Precis som Metalbone-serien kan man med Adipower Multiweight CTRL justera vikten och balansen på padelracket med löstagbara vikter. Vikterna kan snabbt och enkelt monteras på eller av med en medföljande nyckel. Med detta sagt kan du som spelare laborera och hitta en vikt som passar just din spelstil bäst. Dessa vikter kan fästas i både toppen av racket för att höja balansen ordentligt eller på sidan av racket för att göra mindre skillnader vad gäller balansen. Vid montering av vikterna kan spelaren även höja vikten på racket om man föredrar ett tyngre padelracket. Utan vikterna har padelracket en ganska låg vikt på mellan 345-360 gram, vilket kan vara bra för spelaren som har problem med tennisarmbåge/padelarmbåge eller rent av spelaren som föredrar att spela med ett lättare racket. Adipower Multiweight CTRL är ett fantastiskt toppracket från Adidas som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med kontroll men även helt okej fart. Racketen har en stor sweetspot tack vare dess runda form vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Medelbalansen gör att detta padelracket svarar bättre i det offensiva spelet jämfört med många andra runda racketar på marknaden som ofta har en låg balans. I slagytan av detta padelracket har Adidas valt att använda sig utav den styva kolfibermaterialet som kallas Carbon Aluminized 15K. Detta ger spelaren fin access till mycket kraft i slagen med hög fart i de offensiva spelet. Kärnan EVA High Memory är en styvare kärna som har en snabb och effektiv energiåterhämtning, som ger spelaren tillgång till mycket fart och känsla i sitt spel utan att förlora mycket kontroll i det pressade spelet. På träffytan av detta padelracket har man applicerat en ruggad yta som ger dig mer bett i bollen och därmed mer spin och effekt i ditt spel. Precis som alla modeller från Adidas har handtaget ett handledsnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Ett kontrollracket för den kräsna padelspelaren som endast nöjer sig med det absolut bästa.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Adipower Multiweight CTRL 2023
Tillfälligt slut
RK1CB0
Butikslager Solna
Adidas Adipower Multiweight CTRL 2023
Tillfälligt slut
RK1CB0

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.