Hem Padel Racket Adidas Cross It Light 2024

Adidas Cross It Light 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stjärnspelaren Marta Ortega's racketval, Nya Cross It Light från adidas

Här presenterar vi stolt världssjuan Marta Ortegas val av padelracket för säsongen 2024 från Adidas nya Cross It-serie som kombinerar den bästa innovationen, lättheten och prestandan för de bästa händerna inom padelvärlden. Extra Power Grip, ett längre handtag, förskjuter balansen uppåt för att förbättra kraftfulla skott. Aerodynamik kommer till padel genom Dynamic Air Flow-teknologin. Med den minskar racketen luftmotståndet och är effektivare i påverkan. 11 Thirteen förbättrar hållbarheten och kraften tack vare ett banbrytande arrangemang av hål. Duon av Soft Energy kärnan på insidan och Aluminized 24K Carbon på utsidan gör Cross It till ett enastående racket. Detta balanserade par erbjuder både kraft och komfort och ger en verkligen oslagbar träffupplevelse. Cross It Light gör skillnaden i ditt spel om du är sugen på att ta det vidare till nästa nivå. Teknologier: Soft Energy: EVA-gummi med medium densitet, med prestanda som ligger mellan kraft och komfort. Carbon Aluminized 24K: Aluminiserad träffyta av 24k kolfiber, med flätade kolfiberfilament som ger en extra punkt av flexibilitet, styrka och styvhet. Med optimerad flexibilitet tack vare dess aluminiserade behandling. Dynamic Air Flow System: Gör dig redo för en speländrande upplevelse när DAF-tekniken optimerar dina slag genom att förbättra luftflödet och minimera motståndet. DAF erbjuder enastående prestanda med varje rörelse. Extra Power Grip: Förlängt handtag och en strategiskt förskjuten balans uppåt. 11 Thirteen Holes: Omfamna en banbrytande design med 11 Thirteen hål teknologin. Strategiskt placerade hål för att förbättra hållbarhet, kraft och övergripande prestanda i ditt offensiva attackspel. Spin Blade: Strukturerad träffyta som hjälper till att förbättra känslan av kontroll och ökar mängden spinn som kan ges till bollen.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
24K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Cross It Light 2024
Tillfälligt slut
AD1CA6
Butikslager Solna
Adidas Cross It Light 2024
Tillfälligt slut
AD1CA6

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.