Hem Padel Racket Adidas Essnova Carbon 3.1 2022
Vårrea
-40%
Adidas Essnova Carbon 3.1
Adidas Essnova Carbon 3.1
Adidas Essnova Carbon 3.1

Adidas Essnova Carbon 3.1

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 995 kr1 195 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket från Adidas för den offensiva spelaren.

Här kommer nya uppdaterade varianten av Essnova Carbon 3.0. Detta padelracket har en diamantform och hög balans vilket hjälper till väldigt mycket i det offensiva spelet. Detta gör Essnova Carbon 3.0 till ett perfekt val för dig som är en offensiv spelare och gillar att avgöra poängen. Träffytan är uppbyggd på kolfiber vilket gör att racket blir relativt styvt och svarar med mycket fart och kraft då du väl trycker på i t.ex. smashen. För att racketen inte ska bli för svårspelad och för styv har Adidas valt att lägga in den mjukare kärna vilket bidrar till en mycket trevlig träffkänsla. Vidare så kommer detta padelracket med eXoskeleton-tekniken vilket är en speciell utformning av ramen som bidrar till en snabbare svinghastighet. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Essnova Carbon 3.1 har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Vi rekommenderar detta padelracket till motionärer/duktiga motionärer som vill utveckla sitt offensiva spel.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Essnova Carbon 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC8
Butikslager Solna
Adidas Essnova Carbon 3.1
Tillfälligt slut
RK1AC8

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.