Hem Kläder Överdelar Adidas Melbourne Freelift Polo Shirt

Adidas Melbourne Freelift Polo Shirt

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Rörelsefrämjande polo med budskap av hopp, delvis tillverkade av återvunnet material

Under 2023's Australian Open presenterade adidas sin nya Melbourne-kollektion, tillverkad av återvunna koldioxidutsläpp. Genom att återvinna kolavfall och använda det i produkter bidrar adidas till att minska påverkan på miljön. Kollektionen har en djärv och säsongsbetonad design med tryck som är inspirerade av naturens eget CO2-filter – växterna. Melbourne-kollektionen är utrustad med HEAT.RDY-teknologi, som håller dig sval och torr under ditt spel även när solen steker på banan. Dessutom är kollektionen konstruerad med FreeLift-konstruktionen som ger dig rörelsefrihet och bekvämlighet under alla rörelser på banan. Pikétröjan har en smal passform och är tillverkad av dubbelstickad polyester för högsta kvalitet. Den ribbade pikékragen med två knappar ger en klassisk och elegant look. Meshinfällningar under armarna förbättrar luftflödet och ger extra ventilation för att hålla dig sval och torr under matcherna. Material: 100% återvunnen polyester
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart
Funktionsmaterial:
Ja
Krage:
V-neck
Webblager
S
Tillfälligt slut
HT7215000-s
M
Tillfälligt slut
HT7215000-m
L
Tillfälligt slut
HT7215000-l
XL
Tillfälligt slut
HT7215000-xl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
HT7215000-s
M
Tillfälligt slut
HT7215000-m
L
Tillfälligt slut
HT7215000-l
XL
Tillfälligt slut
HT7215000-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.