Hem Padel Racket Adidas Metalbone Carbon 2023

Adidas Metalbone Carbon 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny modell i Metalbone-serien.

Adidas har för 2023 valt att addera detta trevliga padelracket till Metalbone-familjen. Detta är ett padelracket som påminner mycket om Metalbone 3.2 men med en aningen mjukare slagyta. Med 6K kolfiber upplevs Metalbone Carbon mer förlåtande vilket gör detta till det perfekta valet för dig som söker mycket fart och kraft i ditt spel men som tycker att Metalbone 3.2 blir aningen för styvt. Metalbone Carbon har en topptung balans, detta i kombination med diamantformen gör detta till det optimala fartvapnet på padelbanan. Kärnan är mjuk vilket gör att spelaren inte blir lika hårt straffad även om man inte träffar mitt i sweetspot. Ovanpå racket klockan 12 samt i rackethalsen har man förstärkt racket för att göra den mer vridstyv och på så sätt mer solid vid bollträff. Detta padelracket har struktur på slagytan vilket hjälper spelaren att få extra effekt vid t.ex. kickade smashar. Ett spännande padelracket som vi på Racketspecialisten verkligen kan rekommendera!
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
6K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.