Hem Padel Racket Adidas Metalbone Lite 3.1 2022
-8%
Adidas Metalbone Lite 3.1

Adidas Metalbone Lite 3.1

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 495 kr2 290 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nytt tillskott i Metalbone-familjen!

Metalbone Lite är ett unikt padelracket som erbjuder spelaren mycket kraft och fart samtidigt som spelaren behåller kontroll och känsla i slagen. Metalbone Lite är till skillnad från de resterande modeller ur Metalbone-familjen ett mer lättspelat padelracket i och med sin mjukare kärna, "Eva Soft Performance", och glasfiberyta. Detta har man valt att applicera för att ge spelaren mer kontroll och känsla i slagen, samtidigt som det bli mer skonsamt för armen. Metalbone Lite har den offensiva diamantformen samt höga balansen för att spelaren ska ha möjlighet att generera hög fart i sina slag. Ytan på detta padelracket har man dessutom utrustat med "Spin Blade Grit" som är en sandpappersyta som ska ge spelaren extra bett och spinn i bollen. Detta padelracket levereras med en Adidas-racketpåse.
Vikt:
360 - 375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas Metalbone Lite 3.1
Tillfälligt slut
RK2AA7
Butikslager Solna
Adidas Metalbone Lite 3.1
Tillfälligt slut
RK2AA7

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.