Hem Padel Racket Adidas Metalbone Women Lite 2022

Adidas Metalbone Women Lite 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Cirka 15 gram lättare än Metalbone CTRL Lite, i övrigt väldigt lik specifikationsmässigt. Skillnaden på detta padelracket och det nya Metalbone CTRL 3.1, förutom den lättare vikten, är att detta racket har glasfiber i slagytan samt en mjukare kärna. Detta gör Adipower Women Lite till ett betydligt mer förlåtande racketval som vi tycker passar en bredare målgrupp spelare. Racketen är uppbyggd på samma ram som Metalbone CTRL 3.1 men men skillnaden att detta padelracket har en slagyta tillverkad i glasfiber. Detta gör Metalbone Women Lite till ett mer skonsamt racketval med stor sweetspot och hög komfort vid varje bollträff. Den runda utformningen i kombination med den jämt fördelade balansen gör att detta padelracket ger en härlig kombination av fart och kontroll och gör den även väldigt förlåtande. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Metalbone Women Lite har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Vi rekommenderar detta padelracket till en väldigt bred range spelare där allt ifrån nybörjare till duktiga spelare som vill ha ett lite snällare racketval mot armen, kan hitta sin nya racketvän i Metalbone Women Lite 2022. Rekommenderat pris från Adidas 2495 kr.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.