Hem Padel Racket Adidas RX 300 2022

Adidas RX 300

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Förlåtande padelracket från Adidas.

Ett riktigt trevligt padelracket som passar perfekt för nybörjare samt motionärer. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart, kontroll och känsla i slaget. Racketen reducerar även vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Adidas RX300 2022 kommer med en jämt fördelad balans vilket bidrar till en skön kombination av fart och kontroll. Träffytan är tillverkad av glasfiber vilket är ett lite mjukare material. Kärnan benämnd Eva Soft Performance bidrar även den till en mjukare och mer skonsam träffkänsla.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Glasfiber, Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Adidas RX 300
Tillfälligt slut
RK3CA5
Butikslager Solna
Adidas RX 300
Tillfälligt slut
RK3CA5

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.