Hem Padel Racket Babolat Air Vertuo 2023

Babolat Air Vertuo 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 895 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Vertuoserien från Babolat är tillbaka, här med populära Air från 2023.

Babolats Vertuo är ett padelracket utformat för spelare som söker ett lättspelat padelracket men som fortfarande prioriterar högsta kvalitet och prestanda. Racket är utrustat med de senaste teknologierna, Nyheter med årets upplaga inkluderar ett förbättrat inbyggt dämpningssystem Vibrasorb2 som minskar risken för skador, en räfflad yta 3D Spin+ för extra spinn samt en avtagbar/tvättbar/utbytbar handledsrem. För att erbjuda en lättspelad känsla har Vertuo-serien en mjuk träffyta och en lätt vikt. Dessa egenskaper gör Vertuo-serien till det perfekta valet för spelare som söker ett lättspelat racket som ger en lättillgänglig fart. Vertuo Air är den lättaste modellen i Vertuo-serien och erbjuder enkel hantering och rörlighet på padelbanan. Med sin lätta vikt är padelracket enkelt att svinga genom luften, vilket gör det idealiskt för spelare som söker en racket som är lätt att manövrera. Vertuo Air har också ett hybridformad rackethuvud som är smidigt och hjälper spelaren att träffa bollen med precision. Dessutom har padelracket en mjuk träffyta som ger en stor sweetspot, vilket gör det enkelt för nybörjare och motionärer att träffa bollen. Teknologier VIBRASORB². Babolat har tidigare implementerat ett dämpningssystem för att minska vibrationer i racketen och på så sätt förebygga skador. Nu har de uppdaterat systemet med Vibrasorb System2 för att ytterligare reducera vibrationer och förbättra spelupplevelsen. Genom att minska vibrationerna ger det nya systemet mer känsla, ökad komfort och mindre stötar i slagen. Detta gör att spelarna kan fokusera mer på spelet och mindre på obehag eller smärta i händerna eller armbågarna. 3D Spin+ Med en kombination av en räfflad yta och en sandpapper-yta, som kallas 3D Spin+, kan spelaren få ett riktigt bra grepp och spinn på bollen. Detta ger spelaren möjlighet att sätta ytterligare press på motståndaren genom att kunna utföra skarpa och välplacerade slag. 3D Spin+ ytan är utformad för att ge maximal friktion mellan racket och boll, vilket resulterar i ökad kontroll och precision i spelet. Spelare kan dra nytta av denna teknologi för att förbättra sin taktik och öka sina chanser att vinna matchen. Soft Fiber Den mjuka glasfiber-träffytan erbjuder en större mer förlåtande sweetspot och ökad kraft på eventuella felträffar, vilket ger dig fördelar och större möjlighet att lyckas på padelbanan. HPS-Technology Samtliga toppmodeller från Babolat är designade med HPS-Technology vilket innebär att hålen i padelracket är strategiskt placerade och anpassade efter rackets form. Smart Buttcap Möjligheten att ta av och byta handledsrem på padelracket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.
Vikt:
340-355 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Babolat Air Vertuo 2023
Tillfälligt slut
200481
Butikslager Solna
Babolat Air Vertuo 2023
Tillfälligt slut
200481

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.