Hem Kläder Överdelar Babolat Play Crew Neck Tee Juan Lebrón Black/Blue

Babolat Play Crew Neck Tee Juan Lebrón Black/Blue

Tillfälligt slut Säker betalning
449 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spela padel som Juan Lebrón

Känn dig som Juan "El Lobo" Lebrón med denna rundringade t-shirt i funktionellt material. Denna stilrena tröja är utformad för att ge dig både komfort och stil på och utanför padelbanan. T-shirten är tillverkad av ett högpresterande funktionsmaterial som håller dig sval och bekväm under intensiva matcher. Oavsett om du slår kraftfulla smashar eller spelar långa utdragna poäng, så ser denna t-shirt till att du håller dig torr och fräsch hela vägen. På bröstet bär t-shirten med stolthet Juan "El Lobo" Lebróns unika logotyp. Det är en symbol för passionen, styrkan och uthålligheten som kännetecknar hans spelstil. Och på ryggen får du bära med dig samma logotyp, vilket ger ett imponerande intryck när du rör dig runt på banan. Med denna rundringade t-shirt kan du känna dig som en del av Juan "El Lobo" Lebróns framgångsrika resa. Material: 100% Polyester
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart
Funktionsmaterial:
Ja
Krage:
Rundhalsad
Webblager
S
Tillfälligt slut
209334-s
M
Tillfälligt slut
209335-m
L
Tillfälligt slut
209336-l
XL
Tillfälligt slut
209337-xl
XXL
Tillfälligt slut
209337-xxl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
209334-s
M
Tillfälligt slut
209335-m
L
Tillfälligt slut
209336-l
XL
Tillfälligt slut
209337-xl
XXL
Tillfälligt slut
209337-xxl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.