Hem Tennis Väskor Babolat Pure Wimbledon Backpack 2024

Babolat Pure Wimbledon Backpack 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 299 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Upplev Wimbledon med Babolat Backpack Pure Wimbledon, enormt stilfull och snygg design

Som stolt sponsor till anrika Wimbledon, har Babolat äran att presentera en rad unika produkter som hyllar denna prestigefyllda turnering. En av höjdpunkterna är den tidlösa och diskret designade ryggsäcken, perfekt för att bära dina tennisprylar säkert och med stil. Klassisk estetik som verkligen förenar det gamla med det nya och speglar Wimbledons fantastiska historia. Pure Wimbledon Backpack är en högfunktionell ryggsäck för spelare som vill vara flexibel på tävlingsanläggningen och ändå få plats med sin utrustning på ett smidigt sätt. Denna ryggsäck har ett utfällbart racketöverdrag som skyddar handtagen på dina racketar, detta gör att dina racketar håller toppskick och inte drabbas av eventuellt lätta regndroppar. Beläget i botten av ryggsäcken finns ett separat skofack som förhindrar att smuts och grus från skorna hamnar bland övriga tillhörigheter. Ryggsäcken har justerbara axelremmar tillverkade i vadderat material för maximal komfort, oavsett hur lång tid du bär väskan. Den ergonomiska designen ser till att vikten fördelas jämnt över axlarna, vilket minskar belastningen och gör det bekvämt att bära väskan under längre perioder. Denna Wimbledon-inspirerade ryggsäck från Babolat kombinerar stil och funktionalitet i en tidlös design. Med plats för upp till 2 racketar, ett smart utfällbart överdrag för att skydda handtagen och ett separat skofack som håller din utrustning ren, är denna ryggsäck det perfekta valet för seriösa tennisspelare. De justerbara och vadderade axelremmarna garanterar komfort, medan den eleganta designen speglar Wimbledons tradition och prestige.
Mått:
28 cm
Volym:
33x22x48 liter
Färg:
Vit
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Pure Wimbledon Backpack 2024
Tillfälligt slut
207930
Butikslager Solna
Babolat Pure Wimbledon Backpack 2024
Tillfälligt slut
207930

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.