Hem Tennis Väskor Babolat Pure Wimbledon Rh x6 2024

Babolat Pure Wimbledon Rh x6 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Upplev Wimbledon med Babolat Racket Holder x6 Pure Wimbledon, enormt stilfull och snygg design

Som stolt sponsor till anrika Wimbledon, presenterar Babolat en rad unika produkter som hyllar turneringens tradition och prestige. Bland dessa finner vi Racket Holder x6 Pure Wimbledon, en racketväska som kombinerar klassisk design med modern funktionalitet, perfekt för spelare som kräver både stil och praktiska egenskaper. Klassisk estetik som verkligen förenar det gamla med det nya och speglar Wimbledons fantastiska historia. Pure Wimbledon Racket Holder x6 är en mycket populär storlek för spelare som vill ha gott om plats bär med sig flera rack och annan utrustning. Väskan kommer med 2 stora huvudfack som erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Bägge är isolerade för att skydda dina racketar och dess strängar tillsammans med annan utrustning från hastiga temperaturförändringar. Kapacitet för Upp till 6 Racketar och har dessutom tillräckligt med plats för skor, ombyte och andra tillbehör. Väskan är väldigt hållbar och tillverkad med miljön i åtanke av återvunnet material. Insidan är tillverkad av extra slitstarkt material och färglöst material för att minimera miljöpåverkan och vattenåtgången vid tillverkningsprocessen. Väskan är utrustad med nya innovativa förvaringslösningar, exempelvis har den ett genomskinligt och vattentätt skofack, detta gör det enkelt att se skorna utan att öppna hela väskan och håller smuts borta från övriga fack. Väskan har även självklart praktiska sidofack som rymmer accessoarer som grepplindor, mobil, nycklar och plånbok för snabb åtkomst. Den är tillverkad med komfort och presetanda i åtanke, väskan har givetvis justerbara vadderade axelremmar som gör väskan flexibel och bekväm att bära med sig på ryggen. Nytt med denna väska är även att axelremmarna helt kan plockas av och packas ned i väskan, detta är perfekt när den ska checkas in på ett flyg för att minska risken för att skada sin dyrbara utrustning. Racket Holder x6 Pure Wimbledon är inte bara en hyllning till en av världens mest prestigefyllda turneringar utan också en högpresterande väska för seriösa spelare. Med sina två stora, isolerade fack, hållbara och miljövänliga material samt innovativa förvaringslösningar, erbjuder den allt du behöver för att prestera på topp. Bär dina tennisracket med stil och funktionalitet, och låt Babolat och Wimbledon inspirera ditt spel.
Mått:
75x32x32 cm
Volym:
60 liter
Färg:
Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Pure Wimbledon Rh x6 2024
Tillfälligt slut
207929
Butikslager Solna
Babolat Pure Wimbledon Rh x6 2024
Tillfälligt slut
207929

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.