Hem Padel Väskor Bullpadel Hack 03 Backpack Dark Gray 2023

Bullpadel Hack 03 Backpack Dark Gray 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
949 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

2023 års modell av Paquito Navarros (Bullpadel Hack) kollektion.

Den här mörkgrå ryggsäcken från bullpadel är inte bara snygg utan innehar många funktioner för den aktiva padelspelaren. Ett separat thermoskyddat fack med plats för två racketar skyddar dina rack från temperaturförändringar och bevarar dem i toppskick. Med ett ventilerat och separat fack för skor och kläder kan du behålla resten av din utrustning fräscha. Dessutom finns det en speciellt vadderad ficka med plats för en laptop för att hålla den skyddad under transport. På ena sidan av ryggsäcken finns plats för padelbollrör alternativt en vattenflaska. Ryggen av ryggsäcken är, som även axelremmarna, vadderad med skum för bättre ventilation och komfort på ryggen.
Mått:
32x50x22 cm
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Hack 03 Backpack Dark Gray 2023
Tillfälligt slut
468018
Butikslager Solna
Bullpadel Hack 03 Backpack Dark Gray 2023
Tillfälligt slut
468018

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.