Hem Padel Racket Bullpadel Hack 03 Control + Padel Bag

Bullpadel Hack 03 Control + Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
4 890 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Just nu påkostade Hack 03 Control 2023 och Bullpadel Mid Capacity Limited Edition Black/Red till fantastiskt bra pris!

Bullpadel Hack 03 Control 2023 är en mer lättspelad variant av Paquito Navarros nya tävlingsracket. Hack Control-modellen har vart en storsäljare hos oss på Racketspecialisten och nu släpps den i ny uppdaterad variant med ny stilren design. Den runda utformningen i kombination med den låga balansen gör att spelaren får ett lättmanövrerat padelracket med mycket kontrollkänsla. Samtidigt får spelaren även access till mycket kraft och fart i spelet på grund av padelrackets styva och offensiva specifikationer. Hack 03 Control 2023 är ett perfekt padelracket för spelaren som söker mycket kontroll och precision i sitt spel, samtidigt som en fin access till kraft och fart finns i spelet. På Hack 03 Control finner vi den påkostade Air React Channelteknologin. Det innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen som ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Detta skall skapa en mer stabil, smidigare och lättare racket där du får snabbare och mer aggressiv respons när du går till attack men samtidigt bättre kontroll när du placerar bollen. Bullpadel Hack 03 Control 2023 har ett ytskikt av kolfibermaterialet Tricarbon samt skumgummikärnan Adaptia som är av typen Multieva, vilket är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger mer kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Spelaren kan individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att sätta på 1-3 st Protector Custom Weight à 3 gram och eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt än standard pluggen. Årets Hack Control racket kommer även färdigmonterat med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren. Precis som samtliga Bullpadels Pro Line racketar är Hack 03 Control utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive, vilket består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racket mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Bullpadel Hack 03 Control + Padel Bag
Tillfälligt slut
467385+BPPN21002-N-010
Butikslager Solna
Bullpadel Hack 03 Control + Padel Bag
Tillfälligt slut
467385+BPPN21002-N-010

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.