Hem Padel Racket Bullpadel Hack 03 2022
-23%
Bullpadel Hack 03
Bullpadel Hack 03
Bullpadel Hack 03

Bullpadel Hack 03

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 795 kr2 890 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Paquito Navarros racketval 2022!

Hack 02 har vart en storsäljare hos oss på Racketspecialisten och nu släpps den i ny uppdaterad variant med ny stilren design samt ny form. Nytt med 2022 års modell av Hack är att formen går tillbaka från att tidigare vart hybridformad till att nu återigen vara diamantformad. Detta ställer lite högre krav på spelaren men då du väl träffar rätt i sweetspot blir du belönad med extremt mycket fart och kraft samt en väldigt solid träffkänsla. På Hack 03 finner vi den påkostade Air React Channelteknologin. Det innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen som ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Detta skall skapa en mer stabil, smidigare och lättare racket där du får snabbare och mer aggressiv respons när du går till attack men samtidigt bättre kontroll när du placerar bollen. Ytan är tillverkad av det nya kolfibermaterialet Tricarbon samt så har Bullpadel lagt på den påkostade skumgummikärnan Adaptia som är av typen Multieva, vilket är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger mer kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Spelaren kan individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att sätta på 1-3st Protector Custom Weight à 3 gram och eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt än standard pluggen. Årets Hack racket kommer färdigmonterat med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren. Precis som samtliga Bullpadels Pro Line racketar är Hack 03 utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive, vilket består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racket mot slag och märken finns även det nya ramskyddet Metalshield. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Bullpadel Hack 03
Tillfälligt slut
AU40000000
Butikslager Solna
Bullpadel Hack 03
Tillfälligt slut
AU40000000

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.