Hem Padel Racket Bullpadel Ionic Control 2023

Bullpadel Ionic Control 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Snyggt kontrollracket från Bullpadel!

Ionic Control 2023 är ett nytt padelracket från Bullpadel. Passar perfekt för spelare som önskar ett kvalitativt kontroll racket med mycket känsla. Detta padelracket har en rund form och låg balans, det gör att det blir lättspelat med en stor sweetspot och passar till en bred målgrupp. Träffytan består av Glaphite, vilket är en mix av kol-/glasfiber. Man får då en del fart i slagen när man väl får läge att trycka på. Årets upplaga av Ionic Control har en läcker bronsfärgad design med vinröda detaljer. Kärnan är av typen Multieva, vilket är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Padelracket har även en yta med struktur för bättre grepp i bollen samt X-Force system.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.