Hem Padel Racket Dunlop Rapid Power 2.0 2021

Dunlop Rapid Power 2.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Dunlop Rapid Power är ett prisvärd padelracket för dig som vill ha en padelracket med god access till fart samtidigt som det är lättspelat. Skillnaden mot syskonet Rapid Control är något högre vikt och en hybridform som ger mer access till fart i bollen. Träffytan är gjord av glasfiber vilket ger en mjuk och förlåtande upplevelse i bollträffen.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Glasfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.