Hem Padel Racket Enebe Combat Ultrasoft 2021

Enebe Combat Ultrasoft

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket från Enebe

Combat Ultrasoft är det perfekta padelracket för nybörjaren alternativt spelaren som söker ett mjukt och förlåtande racket. Ytan på detta padelracket är i materialet är glasfiber. Glasfiberytan bidrar till en mjuk och förlåtande känsla. Teknologin "Speed Layer" är en teknik som ska ge snabbare respons och därmed generera mycket fart. Kärnan HR3 Black Soft Eva är en mjukare kärna som ger dig skonsam och skön träffkänsla som samtidigt hjälper dig generera fart i dina slag. Med alla dessa egenskaper får man ett lättspelat racket med mycket kontroll och förlåtande egenskaper.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Glasfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Enebe Combat Ultrasoft
Tillfälligt slut
0013801
Butikslager Solna
Enebe Combat Ultrasoft
Tillfälligt slut
0013801

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.