Hem Padel Racket Estilo Padel Pink Leo

Estilo Padel Pink Leo

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Av kvinnor- Till kvinnor- För kvinnor.

Pink Leo är ett läckert padelracket framtaget av svenska Estilo padel. Estilo padel är ett nytt svenskt padelmärke med visionen att lyfta fram dampadeln. Delar av årsvinster bidrar till bland annat till Bröstcanserfonden och till att hjälpa olika kvinnorättsorganisationer. Detta padelracket vänder sig till en bred målgrupp spelare. Med en lite lägre vikt på 345-360 gram är detta ett lättsvingat racketval vilket gör det perfekt för nybörjare samt lite mer avancerade spelare som har problem med tennis/padelarmbåge eller som helt enkelt vill ha ett lite skonsammare alternativ. Pink Leo är ett droppformat padelracket som kommer med en jämt fördelad balans. Detta gör att racket erbjuder en härlig kombination av fart och kontroll. Ramen är uppbyggd av 100% kolfiber medan slagytan är tillverkad av 3K vävt kolfiber. Med detta sagt är det ett relativt styvt padelracket men som enligt oss på Racketspecialisten upplevs aningen mjukare jämfört med andra kolfiberracketar på marknaden. Detta gör Pink Leo till ett utmärkt racketval till såväl nybörjare som mer avancerade padelspelare. Ett trevligt padelracket som vi dessutom tycker har en riktigt läcker design.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.