Hem Padel Racket Fila The Agilis Navy 2022

Fila The Agilis Navy

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Kontrollracket från Fila i läcker design.

Fila är ett känd märke världen över som framför allt förknippas med kläder och skor. Nu har släppt flertalet nya padelracketar och övrig padelutrustning där vi på Racketspecialisten är väldigt imponerade av den stilrena designen. The Agilis har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Den topplätta balansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen. Detta padelracket är utrustad med en mjuk kärna för extra bollhastighet och komfort även om du inte har det är ordentliga tillslaget själv. Ytan består av 3K kolfiber vilket ger en solid och härlig träffkänsla och bidrar också till bättre kontroll i det lugna spelet samt bättre fart då du väl trycker på i offensiven. Ramen är även den uppbyggd av kolfiber för att göra racket lite mer slitstarkt och gör också racketen mer stabil och solid i sin helhet. Vi på Racketspecialisten gillar strukturen på detta padelrackets slagyta som består av små taggar vilket bidrar till bättre access för spinn och grepp på bollen. Vi rekommenderar detta padelracket till en väldigt bred målgrupp spelare där allt ifrån nybörjare till avancerade motionärer som prioriterar kontroll före fart bör ta en extra titt på The Agilis från Fila padel. Extra fin touch är den bruna lindan som gör detta racket riktigt läckert att titta på.
Vikt:
360-380 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.