Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Aero Power 1088-S

FZ Forza Aero Power 1088-S

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr
Glöm inte bollar!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Mia Blichfeldts racketval ur nya Aero Power-serien!

FZ Forza Aero Power 1088-S är toppracket ur nya "Aero Power"-serien. Det som är speciellt med denna serie är att man har valt att utrusta racket med en aerodynamisk ram. Med en aerodynamisk ram får spelaren en lättare sving och kan därmed få till hårdare och snabbare slag. Med en ram förstärkt med "Kevlar®" blir racket lättare och mycket starkt samtidigt som vibrationer absorberas och genererar en skön känsla. Detta innebär att spelaren får ut maximal kraft, utan att förlora kontroll och känsla. Med sin jämna balans och styva flexibilitet får spelaren ut mycket fart i sina slag, samtidigt som kontrollen bibehålls. Aero Power 1088-S ger duktiga motionärer och tävlingsspelare med en bra svinghastighet en enorm fart och kraft i slagen. Racket levereras strängat.
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Vikt:
88 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza Aero Power 1088-S
Tillfälligt slut
FZ213949-1009
Butikslager Solna
FZ Forza Aero Power 1088-S
Tillfälligt slut
FZ213949-1009

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.