Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Power 32 French Blue 2023

FZ Forza HT Power 32 French Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Power-serien!

HT Power är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Power 32 är ett badmintonracket som har en jämn balans och medium flexibilitet, alltså ett relativt lättspelat racket. Badmintonracket kan strängas med ett tryck upp till 14.5kg vilket ger dig access till fart. Med den jämna balansen samt medium flexibiliteten får spelaren mycket kontroll i sina slag, samtidigt som man får mycket kraft och fart i slagen om man strängar med högre tryck. Med medium flexibilitet och jämn balans samt möjligheten till högre strängningstryck anser vi att HT Power 32 passar en motionär alternativt tävlingsspelaren som söker efter ett racket som klarar av högre strängningstryck. Racket levereras strängad.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Vikt:
85 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza HT Power 32 French Blue
Tillfälligt slut
FZ213947-2008
Butikslager Solna
FZ Forza HT Power 32 French Blue
Tillfälligt slut
FZ213947-2008

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.