Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Power 34

FZ Forza HT Power 34

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Power-serien!

HT Power är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Power 34 är ett badmintonracket som är head heavy och med stiff flexibilitet, alltså ett racket perfekt för spelaren som söker mycket fart men vill bibehålla kontroll i sitt spel. Detta kombinerat med möjligheten att stränga ditt racket upp till 15.4 kg (34 lbs) ger dig access till mycket fart. HT Power 34 vänder sig till den duktiga spelaren som fokuserar på det offensiva spelet, men vill behålla kontrollkänslan. Racket levereras strängad.
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Head heavy
Vikt:
88 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza HT Power 34
Tillfälligt slut
FZ213946-1001
Butikslager Solna
FZ Forza HT Power 34
Tillfälligt slut
FZ213946-1001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.