Hem Pickleball Pickleballracket FZ Forza Intensity 1000 Black/White

FZ Forza Intensity 1000 Black/White

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 299 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Precision and comfort

En bra pickleballracket är avgörande för spelare oavsett nivå, Har du precis har börjat spela eller är du en erfaren spelare erbjuder Fz Forza ett brett utbud av högkvalitativa pickleballrack som passar spelare på alla färdighetsnivåer och budgetar. Fz Forza tillverkar sina pickleballrack av högkvalitativt material och designade för att leverera maximal kraft, precision och kontroll på banan. Denna modell, Fz Forza Intensity 100 erbjuder precision och komfort i alla dina slag. Träffytan består av 100% Frosted graphite och polymer comb kärna. Den unika frostade ytan erbjuder massor med spinn och detta pickleballracket erbjuder mycket kontroll och minimerar vibrationer i handtaget. Vad som skiljer intensity 500 och 1000 är utöver designen: Intensity 500 Tjocklek 16mm Längd 41,7cm Vikt 215-225g Intensity 1000 Tjocklek 14mm Längd 41,9cm Vikt 220-230g Teknologier 100% Graphite Ger lätt manövrerbarhet, ökad kraft och precisionskontroll för optimal spelupplevelse. Polymer Honeycomb Core Denna funktion säkerställer en högkvalitativ konstruktion, förbättrar spelbarheten och ger en bekväm prestanda. Massive Spin En grov yta som optimerar bollkontakt och ger dig access till mycket spinn. Less Vibration Pickleballracketar med en kärna av Polymer Honeycomb Core och en tjocklek på/över 14 mm minskar effektivt vibrationer och absorberar stötar för en jämnare och mer bekväm spelupplevelse. Good Control Optimerar kontrollen och ger mer precision och enkel hantering av pickleballracket.
Material:
Graphite
Tjocklek:
14 mm
Vikt:
220-230 g
Längd:
41,9 cm
Webblager
FZ Forza Intensity 1000 Black/White
Tillfälligt slut
FZ230306
Butikslager Solna
FZ Forza Intensity 1000 Black/White
Tillfälligt slut
FZ230306

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.