Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Precision X5 Fiery Coral 2023

FZ Forza Precision X5 Fiery Coral

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket med mycket fina allround-egenskaper.

Precision X5 är ett badmintonracket som har en jämn balans och medium flexibilitet, för att göra racket mycket allround. Med den jämna balansen samt medium flexibiliteten får spelaren mycket kontroll i sina slag, samtidigt som spelaren får tillgång till fin fart och kraft i slagen. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. Med medium flexibilitet och jämn balans anser vi att Precision X5 passar en motionär alternativt tävlingsspelaren som söker efter ett badmintonracket med hög precision i sitt spel Racket levereras strängad.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Vikt:
85 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza Precision X5 Fiery Coral
Tillfälligt slut
FZ220044-04151
Butikslager Solna
FZ Forza Precision X5 Fiery Coral
Tillfälligt slut
FZ220044-04151

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.