Hem Badminton Väskor FZ Forza Tour Line 15pcs Electric Blue Lemonade

FZ Forza Tour Line 15pcs Electric Blue Lemonade

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 099 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Racketväska med plats för 15 badmintonracket i snyggt utformande och god kvalitet.

FZ Forza är känt för att erbjuda mycket bra kvalitet inom badmintonutrustning, och den här väskan är inget undantag. Här presenterar vi FZ Forza Tour Line 15-Racket Bag i färgkombinationen Electric Blue Lemonade. Tour Line-serien från FZ Forza är synonymt med lyx och kvalitet. Väskan rymmer hela 15 badmintonracket, vilket gör den perfekt för den seriöse badmintonspelaren som vill ha en komplett uppsättning för träning och tävling. De tre rymliga facken är noggrant designade för att hålla din utrustning organiserad och skyddad. Ett av de tre facken är ett termofack som hjälper till att reglera temperaturen för dina racketar och skydda dem mot snabbt växlande väder och temperaturförhållanden. Förutom racketfacken har väskan också ett separat skofack. Det här är perfekt för dig som vill hålla dina skor separerade från dina badmintonracket och övrig utrustning och hålla dem fräscha längre. För smidig transport är väskan utrustad med två axelremmar och ett handtag. Måtten på väskan är 42x30x74 cm och den har en volym på 70 liter. När du väljer FZ Forza Tour Line 15-Racket Bag får du inte bara en praktisk och välutrustad väska för din badmintonutrustning, utan också en stilfull accessoar som sätter pricken över i:et på din sportoutfit. Designen i Electric Blue Lemonade är både iögonfallande och sofistikerad och kommer garanterat att imponera på dina medspelare.
Mått:
42x30x74 cm
Volym:
70 liter
Färg:
Svart, Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
FZ Forza Tour Line 15pcs Electric Blue Lemonade
Tillfälligt slut
FZ230037-2078
Butikslager Solna
FZ Forza Tour Line 15pcs Electric Blue Lemonade
Tillfälligt slut
FZ230037-2078

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.