Hem Padel Racket Harlem Padel Corex 18K 2021

Harlem Padel Corex 18K 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Toppmodell från spanska Harlem Padel!

Corex 18K är en av modellerna i det nya Harlem Padel-sortimentet. Harlem Padel är ett mindre spanskt företag som tillverkar kvalitetsracketar som vi på Racketspecialisten nu är glada att kunna erbjuda. Den stora skillnaden i förhållande till deras andra toppmodell Euphoria 18K-modellen, är trippelbryggan som är lokaliserad över handtaget. Denna brygga gör padelracket extremt stabil och solid vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket ger en stor sweetspot och en bra mix av fart och kontroll. Slagytan på Corex 18K är tillverkat i kolfibermaterial med 18K, detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm². Detta gör slagytan väldigt styv och i kombination med den mjukare kärnan är detta ett padelracket som svarar mycket bra i både det defensiva samt offensiva spelet utan att kännas för styvt. Harlem har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och medföljer inte som standard. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare, mer skonsam träffkänsla. Kärnan är gjord av laminerat EVA Soft High Recovery som ger en mjuk touch med hög återhämtningsförmåga, vilket minimerar vibrationer på ett mycket effektivt sätt.
Vikt:
350-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
18K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.