Hem Padel Racket Head Graphene 360+ Alpha Pro
Vårrea
-40%
Head Graphene 360+ Alpha Pro
Head Graphene 360+ Alpha Pro

Head Graphene 360+ Alpha Pro

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr1 795 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Sanyo Gutiérrez racketval!

Head Graphene 360+ Alpha Pro är ett padelracket som passar tävlingsspelare samt motionärer. Racketens droppform, teknologi och mjuka kärna ger spelaren maximal känsla och kontroll. Borrtekniken som används för racketens hål har resulterat i en ännu större sweetspot. Head Graphene 360+ Alpha Pro är utav det mest lättspelade toppracket på marknaden, ett perfekt val för tävlingsspelaren och motionären. Skillnaden mot föregångaren förutom den nya stiliga designen, är att man nu applicerat det nya uppdaterade materialet Graphene 360+ som är en kombination av Graphene 360:s energiöverföring och ett förbättrat flexsystem som ger en större sweetspot samt en renare känsla i bollträffen. Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper. För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla. Racket är fullproppat med dom senaste teknologierna där några av dom listas nedan: - Power Foam Ett lite hårdare foam som genererar väldigt bra fart på bollen, perfekt för den offensiva spelaren. - Optimized Sweetspot Hålen är placerade på ett så optimalt sätt som möjligt för att göra racket mer förlåtande med en större sweetspot. - Anti Shock Skin Bumpern/ramskyddet runt racket är inte bara till för att skydda racket vid smällar mot glas eller golv. Det ska även göra att racket reducerar vibrationer på ett effektivt sätt.
Vikt:
375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Head Graphene 360+ Alpha Pro
Tillfälligt slut
228131
Butikslager Solna
Head Graphene 360+ Alpha Pro
Tillfälligt slut
228131

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.