Hem Padel Racket Head Gravity Pro Daniel Windahl
Kampanj
-16%
Head Gravity Pro Daniel Windahl
Head Gravity Pro Daniel Windahl
Head Gravity Pro Daniel Windahl
Head Gravity Pro Daniel Windahl

Head Gravity Pro Daniel Windahl

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr2 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Daniel Windahls val av padelracket!

Sveriges högst rankade padelspelare Daniel Windahls racketval på touren 2023. Gravity Pro 2022 är ett kontrollinriktat padelracket i toppkvalitet med stor sweetspot och träffyta som ger spelaren en mix av fart, känsla och väldigt bra kontroll. Ett mångsidigt kontrollinriktat padelracket som passar de flesta spelare oavsett spelnivå. Gravity Pro har en extra stor sweetspot, detta tack vare racketens runda form, teknologin "Massive Sweetspot" och nya konstruktionen "Auxentic". Auxentic-konstruktionen ska ge en otrolig känsla i racketen ger spelaren access till mycket kraft och fart i sitt spel. Denna modell har även "Power Foam" teknologin, vilket är ett lite hårdare material som ska svara extra snabbt för att ge spelaren en kraftfullare bollträff, tillsammans med "Extreme Spin", som är en ruggad yta för att öka spinn och skruv i bollträffen. Slagytan är utrustad i kolfiber för att bidra mer känsla och precision i dina slag, detta samtidigt gör racket mer slitstarkt och hållbart. Teknologier: - Auxentic En ny konstruktion som ska ge spelaren en otrolig känsla och samtidigt som spelaren får en fin access till mycket kraft och fart i sitt spel. - Smart Bridge Teknologi som reducerar oönskade vibrationer i armen och förebygger skador. - Power Foam Ett lite hårdare foam som genererar väldigt bra fart på bollen, perfekt för den offensiva spelaren. - Tailored Frame En teknologi där man har optimerat tuberna i ramen för att uppnå högst möjlig prestanda och kvalitet. - Extreme Spin Slagytan är utrustad med lite struktur för att få mer bett i bollen, som därmed bidrar till spin. - Massive Sweetspot En teknologi där hålen är placerade på de mest optimala delarna av racket för att göra racketen mer förlåtande med högre komfort. - Anti Shock Skin Bumpern/ramskyddet runt racket är inte bara till för att skydda racket vid smällar mot glas eller golv. Det ska även göra att racket reducerar vibrationer på ett effektivt sätt. - Graphene Inside Detta nya material förbättrar racketens förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla. Graphene Inside gör även att racketen erbjuder bättre kontroll jämfört med den tidigare versionen. Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper. För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.
Ramprofil:
37 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Head Gravity Pro Daniel Windahl
Tillfälligt slut
228162
Butikslager Solna
Head Gravity Pro Daniel Windahl
Tillfälligt slut
228162

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.