Hem Padel Bollar Head Padel Pro Ball 24 Rör

Head Padel Pro Ball 24 Rör

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 376 kr1 650 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

En av de mest sålda padelbollarna på marknaden.

Head Padel Pro har sedan ett par år tillbaka varit en av de mest sålda och populära padelbollarna på den globala marknaden. Dessutom är den även den officiella padelbollen för bland annat WPT (World Padel Tour) och SPF (Spanish Padel Federation). Head har framgångsrikt tagit fram en padelboll med normal hastighet och en lång hållbarhet i denna padelboll. Förutom dess långa hållbarhet har denna premuimboll även egenskaper som ger god kontrollkänsla med hög prestanda. Denna boll är lite långsammare och lättspelad om man jämför med syskonet Head Padel Pro S som är aningen snabbare. Levereras som 24 rör med totalt 72st bollar.
Webblager
Head Padel Pro Ball 24 Rör
Tillfälligt slut
x24hdpdlpro
Butikslager Solna
Head Padel Pro Ball 24 Rör
I lager
x24hdpdlpro

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.