Hem Padel Väskor Head Pro X Padel Bag Black 2023

Head Pro X Padel Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Head Pro X Padel Bag 2023.

Head Pro X Padel Bag 2023 är en en padelväska i toppkvalitet med plats för padelracketar samt tillbehör. Väskan är utrustad med två utvändiga racketfack, separat skofack, små fack för diverse tillbehör samt ryggsäcksfunktion. Head jobbar aktivt med hållbarhet och Head Pro X Padel Bag 2023 är ett bra exempel på hur långt Head har kommit i utvecklingen. Padelspelare kan nu njuta av sin sport på ett med hållbart sätt med den nya, snygga Pro X Padel Bag, Det är Heads första väska som är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Väskan erbjuder gott om utrymme med två utvändiga racketfack varav det ena har CCT+klimatkontroll för att skydda racketarna mot extrema temperaturer. Pro X Padel bag har dessutom utöver det rymliga huvudfacket, de utvändiga racketfacken och skofacket två utvändiga tillbehörsfickor med dragkedja och en invändig tillbehörsficka. Som illustration för hur Head aktivt jobbar med att minska plastanvändningen är hängetiketten gjord av återvunnet papper och knuten med hampasnöre. Storlek: 60 x 29 x 41.5 cm Volym: 45 L Materialfördelning insida: 75% POLY, 25% TPE Materialfördelning utsida: 60% PU, 40%rPET
Mått:
60x29x41.5 cm
Volym:
45 liter
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro X Padel Bag Black
Tillfälligt slut
260133
Butikslager Solna
Head Pro X Padel Bag Black
Tillfälligt slut
260133

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.