Hem Pickleball Pickleballracket Head Radical Tour 223g
Vårrea
-33%
Head Radical Tour 223g
Head Radical Tour 223g

Head Radical Tour 223g

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 195 kr795 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Head Radical Tour är ett lättspelat toppracket, med en lite större sweetspot blir detta ett förlåtande racket med spetsegenskaper. Radical Tour ska ge spelaren en skön mix av fart och kontroll i bollträffen. För den som gillar skruv så har denna modell Head Extreme Spin teknologi, en lite ruggad yta som ger extra skruv i bollträffen. Detta pickleballacket har Head's OTC (Optimized Tubular Core) teknologi, något förenklat är detta en bikakepolymerkärna som ska skapa en skön känsla och härligt ljud i slagen. Head Radical Tour har även Head Ergo Grip teknologin, detta grepp ger en mjukare känsla som dämpar vibrationer vid bollträffen.
Tjocklek:
13 mm
Vikt:
223 g
Längd:
40,8 cm
Bredd:
19,9 cm
Webblager
Head Radical Tour 223g
Tillfälligt slut
226508
Butikslager Solna
Head Radical Tour 223g
Tillfälligt slut
226508

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.