Hem Utrustning Vattenflaskor Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ Black

Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ Black

Tillfälligt slut Säker betalning
95 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ – För Optimal Hydrering

Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ är en sportvattenflaska som är skapad för att uppfylla de specifika kraven som idrottare och fitnessentusiaster har när det gäller hydrering. Med en kapacitet på 22 fluid ounces (cirka 650 ml) ger denna vattenflaska dig möjligheten att hålla dig vätskefylld under träning och aktivitet. Optimal Kapacitet: Med en kapacitet av 22 fluid ounces (cirka 650 ml) ger Nike Big Mouth Water Bottle tillräckligt med vätska för att hålla dig hydrerad under både korta och längre träningspass. Enkel Påfyllning Den stora öppningen på flaskan gör det lätt att fylla på och dricka, vilket är särskilt viktigt under intensiv träning. Enkelheten i designen gör det smidigt att hantera vätskeintaget utan avbrott i aktiviteten. Lätt och Hållbar Tillverkad av lätt och hållbar plast, är denna vattenflaska en pålitlig följeslagare under alla typer av träning och fysiska aktiviteter. Ergonomisk Design Nike Big Mouth Water Bottle har en ergonomisk design som gör den enkel att hålla och använda. Den passar bekvämt i handen och kan enkelt tas med överallt. Sportig Estetik Med det ikoniska Nike-märket och en sportig estetik representerar denna vattenflaska en kombination av funktionalitet och stil. Håll dig återfuktad och redo för prestation med Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ. Investera i din hydrering och ta med dig denna sportvattenflaska till träningspassen, matcherna och överallt där aktiviteten tar dig.
Webblager
Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ Black
Tillfälligt slut
N0000042-968-22
Butikslager Solna
Nike Big Mouth Water Bottle 22OZ Black
Tillfälligt slut
N0000042-968-22

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.